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2009-06-01

Little Interview from Fantasy Star Magazine
-日本のコレが好き☆-


ユンホ:カツ丼 日本で初めて食べたのがこれです!
メンバー全員絶賛!おいしい!


ユチョン:帽子 いい帽子を見るとテンションが上がります。
この帽子いいでしょう?


ジェジュン:夜景 クリスマスのイルミネーションがすごくきれい! 
日本は街並みがきれいで好きです。



チャンミン:シャブシャブ 焼肉だけじゃないんだ!おいしくて 
また背が伸びちゃいそうです。


ジュンス:日本語 ほかのメンバーに負けないぞ!日本語の勉強は面白いです。         早く覚えたい!



5人が選んだFavorite itemは

ユンホ:ぷくぷく(カステラにチョコレートがかかったもの)

ユチョン:旨い棒サラダ味 

ジェジュン:カツ

チャンミン:きなこ棒

ジュンス:するめ

What your favourite thing in Japan ?


Yunho: Katsudong(rice with a deep fried pork or you can call it a cutlet bowl)First time that i visit Japan ,I ate it. All member said it delicious!!

Yuchun: HatThere is a lot of good hat here. Like what I wear now ,is it good?

Jejung: Night SceneryThe light that shine everywhere is charisma and very beautiful. Japan is the city of light.

Changmin: Shabu-shabuIt's not only a grilled meat!!! It's delicious!! Next time I'll give it back to you.

Junsu: Japanese laguageIn addition to be charge as Member. Japanese language is really interesting. I can remember it faster.What is your favourite item?

Yunho: PUKUPUKU(A kind like chocolate cake)
Yuchun: Umaibou saradaaji(Rice fried stick mix-vegetable flavor)
Jejung: Katsu(Deep fried pork or cutlet)
Changmin: Kinaibou(Soy bean crispy stick)
Junsu: Surume(Cuttle fish)

credits: Ameblo.jp/xiahyu-ri
Tran In English And Thai: Tasz@tvxqroommate.forumotion.com
shared by: www.tvxqpowerfullgods.blogspot.com

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